NorwayNO
banner wellbutrin jpg

Kjøp Wellbutrin Online Norge

Wellbutrin Bupropion
kr16.73Per pille

Aktiv Ingrediens: Bupropion

Kjøp Wellbutrin (Bupropion) online - får du et svært effektivt medikament med unike egenskaper. Wellbutrin en av de mest populære antidepressiva i verden, er denne tittelen om Wellbutrin opptjente for en grunn. Siden det i tillegg til den effektive resultater i kampen mot depresjon, Bupropion er også brukt i kampen mot Røyking. Og ikke bare veldig ofte folk kjøpe Wellbutrin på resept i behandlingen av ADHD.

WELLBUTRIN - ETT STOFF TIL ET ANNET LEGEMIDDEL

Røyking er en av de største folkehelseproblemene i det 21. århundre. Kort sagt, det er en aktiv, kronisk og tilbakevendende sykdom som påvirker et utrolig antall mennesker over hele verden, men mer enn 80% av dem til å starte sin nikotin reise før fylte 18. Ifølge statistikk, SOM anslår at mer enn 5 millioner mennesker dør hvert år av denne sykdommen.

✧ På den annen side, depresjon er også en solid støttespiller av psykiske lidelser, godt kjent for invalidiserende de som lider av det. Hvis du tror du har denne sykdommen, så er du i en gruppe som omfatter mer enn 19 millioner mennesker diagnostisert, hvor vi kan aldri vite hva det virkelige tallet bak dette problemet er så vanlig i offentlig helse.

Og ennå er få mennesker som vet at Wellbutrin er en god hjelper i kampen med forstyrrelse som ADHD. Folk med ADHD er vanligvis foreskrevet sentralstimulerende medisiner som metylfenidat og amfetamin. Imidlertid, ikke alle reagerer godt på disse medikamentene. Noen mennesker tolererer ikke sentralstimulerende midler på grunn av bivirkninger. Andre kan ha medisinske kontraindikasjoner for sentralstimulerende midler, slik som psykisk eller tick lidelser. Andre folk kanskje ikke ønsker å bruke sentralstimulerende midler fordi de er kontrollerte stoffer. Derfor, noen ganger i stedet for dem som ikke bruker sentralstimulerende midler som Wellbutrin.

✧ Wellbutrin er et stoff som dukket opp i respons til disse to lidelser. Det er kjent som en psykostimulerende i stand til å hemme reopptak av to viktige nevrotransmittere: dopamin og noradrenalin. Disse er ansvarlig for excitatory reaksjoner, aktivering av mange mekanismer som resulterer i riktig funksjon av kroppen vår.

MEKANISMEN FOR HANDLING OG FARMAKOLOGISKE EGENSKAPER

Wellbutrin (Bupropion) er kjent for å være et amin keton, et stoff som er ganske forskjellig fra alle tilgjengelige antidepressiva. Som nevnt ovenfor, er ansvarlig for å hemme reopptak av noradrenalin og dopamin, selv om noen litteratur også nevne serotonin. Kort sagt, det øker konsentrasjonen av disse nevrotransmittere i synaptic plass, slik at de har en lengre og mer varig effekt.

✧ På grunn av måten kroppen vår prosesser og metabolizes det, den faktiske effekten av dette stoffet vil bli sett i løpet av tre til fire uker av sitt bruk. Som de fleste antidepressiva, dette er en forsinket effekt, som vi må være tålmodig.

wellbutrin norge png I motsetning til andre antidepressiva av forskjellige klasser, bivirkningene er vanligvis ganske små, og vil bli tatt opp i den tilsvarende delen. I tilfelle av røykere, er dens virkning kan bli sett mye raskere, selv i en til to uker, avhengig av pasienten og følsomheten av stoffet.

✧ Dets absorpsjon er ganske rask på grunn av sin konformasjon som keton, slik at når det kommer fordøyelseskanalen maksimal konsentrasjon er nådd i tre timer. Som for distribusjonen sin, det er ganske bredt og avhenger i stor grad på plasma proteiner, siden det fester seg raskt til dem.

En gang i blodet, tre viktigste aktive metabolitter er generert som et resultat av den endringen som skjer i leveren, og disse er hydroxybupropion, erythrobupropion og trephidrobupropion. Alle er grunnleggende for riktig passering og virkningen av Wellbutrin gjennom kroppen vår.

✧ Half-life, som er den tiden stoffet varer i blodet vårt, er 21 til 37 timer, avhengig av følsomhet av pasienten, samt tilstanden til leveren. I tillegg er det verdt å merke seg at hvis du har noen grad av nyresvikt eller gastrointestinale lidelser, stoffet vil akkumuleres med større intensitet.

INDIKASJONER Wellbutrin

Det er to indikasjoner, som vi nevnte i begynnelsen av artikkelen. Det som imidlertid er interessant er den måten som Wellbutrin handlinger i hver av disse sykdommene. Det er verdt å merke seg at det er ganske utbredt over hele verden og at disse er to patologi ganske vanskelig å overvinne, som dette stoffet kan spille en grunnleggende rolle.

DEPRESJON OG WELLBUTRIN

Mens Wellbutrin først ble klekket ut som et stoff som er beregnet for depresjon alene, sannheten er at dens virkninger har ikke vært godt studert utover 8 uker. Mange studier som kan underbygge effektene av dette stoffet over lengre tid, og er fortsatt mangler.

✧ Selv så, det er kjent som et viktig stoff i behandling av depresjon, og enda noen spesialister har anbefalt bruken i noen andre lidelser som adhd.

bupropion norway png Den viktigste bruken, innenfor den gruppen av pasienter med depresjon, går til mild eller moderat saker som kan behandles med noen medikamenter. Det er også verdt å merke seg at, som Wellbutrin øker libido, det er også ganske brukes hos pasienter som har seksuelle dysfunksjoner på grunn av medisiner som brukes til å behandle denne sykdommen.

✧ I tillegg, i noen tilfeller ser det ut til å stå ut som en uunngåelig første alternativet. Dette er tilfelle av Parkinson ' s sykdom og depressive episoder som er et resultat som en komplikasjon av denne lidelsen, bortsett fra andre depressive tilstander relatert til psykomotorisk system.

Det er nødvendig å nevne at biotransformation som skjer i leveren er den virkelige nøkkelen bak effekten av Wellbutrin. Metabolitter som stammer fra det er de som vil ha effekt på reopptak av noradrenalin og dopamin, som er det som til slutt vil la regulering av deres nivåer og, med det, stabilisering av stemningen.

✧ Det er andre sekundære metabolitter av Wellbutrin som fortsatt er under studiet, for eksempel radafaxine, for å kurere depresjon, men som er knyttet til fedme. Noen studier selv si at det kan brukes til å miste vekt utover å forbedre stemningen.

RØYKING BUPROPION

Uten tvil, utover depresjon Wellbutrin er en udiskutabel første-linje stoffet i behandling av røyking. Røykeslutt er ganske komplisert, så bortsett fra psykologiske behandlingsformer alltid på utkikk etter en måte å hjelpe pasienten, og det er tilfelle med denne medisinen.

✧ Mange studier har avklart hvordan Wellbutrin fungerer i disse tilfellene: hva den gjør er å redusere effekten av nikotin tilbaketrekning symptomer, slutter den berømte "craving", slik at pasienten til å holde ut disse effektene og fortsette med livet sitt.

I motsetning til andre tilgjengelige medikamenter, Wellbutrin ikke endre kroppsvekt. Handlingen er helt knyttet til forhøyet nevrotransmittere (dopamin og noradrenalin), som arbeider med systemer av "tilfredsstillelse og belønning" i hjernen.

✧ Kort sagt, Wellbutrin gjør at du ser at du gjør ting riktig, uten skadelige bivirkninger, eller være altfor påvirket av tap av nikotin.

SOSIAL FOBI

Et annet viktig poeng bak bruken av Wellbutrin er sosial fobi. Det synes som, takket være dets virkning på nivået av sentrale nervesystemet, det kunne regulere angst og resten av symptomer led av pasienter med sosial fobi.

✧ På denne måten, ved å kontrollere den nevrologiske aspekter, det gir pasienten døren og frihet til å prøve å forholde seg til sine omgivelser. Selv så, er det nødvendig å understreke at dette er en liten og spesiell bruk av Wellbutrin, som kan bli fortrengt av andre spesielle psykotrope for sosial fobi.

Husk at selv om dette er den vanligste bruken av dette stoffet, bare en spesialist kan tyde, og virkelig anbefale det. Selvmedisinering er alltid en fare, selv om intensjonene er de beste.

HVORDAN ER WELLBUTRIN BRUKES?

Alltid, som med alle viktige medisin, er det nødvendig for deg å ta med to ting til konto: legens instruksjoner (personen som foreskriver stoffet) og alle instruksjonene som er inni den. Prøver å ikke ta det for mer enn den anbefalte tiden, mye mindre endre doser siden, så det er en medisin som virker på nervesystemet, det kan ha relevante nevrologiske komplikasjoner.

wellbutrin medikament png ✧ Det er flere forskjellige presentasjoner med hvilke spesielle hensyn må tas. For eksempel, det er en langvarig utgivelse presentasjon som skulle ikke knuses eller tygges, men svelges hele, slik at det gradvis brytes ned og nivåene av dette stoffet holder seg stabile i systemet.

Du må ikke endre dosen eller brått ta Wellbutrin fra kroppen. Den eneste måten du kan plutselig stoppe narkotika er hvis du har noen store komplikasjoner, resten vil bare bringe konsekvensene som alvorlig nikotin abstinenssymptomene. For noen andre anbefalinger i denne forbindelse, bedre kontakt med din lege.

✧ Hvis målet ditt er å slutte å røyke, du trenger ikke å gjøre det samme dagen du begynner å ta Wellbutrin. Husk at, som nevnt ovenfor, er effekten av dette stoffet på røykere er sett 2 uker etter at du begynner å ta det. For denne grunn, en til to uker etter oppstart av dette stoffet er at du kan slutte å røyke.

Selv om du tar Wellbutrin kan legen vurdere det hensiktsmessig å legge til andre enheter til listen. Disse inkluderer nikotinplaster eller stop-smoking tyggegummi. På et tidspunkt den berømte "Vapers" var angitt, men i den nyeste studier synes å være å knytte dem til svulsten patologi som er knapt åpenbarer, for denne grunn, de er ikke formelt anbefalt å slutte å røyke.

HVA SKJER HVIS JEG GLEMMER EN DOSE?

Så snart du husker at du gikk glipp en dose, ta den. Hvis det er veldig nære neste dose, vent. Det hele avhenger av hvordan planen er på gang. For en enkelt dose av Wellbutrin som ikke fungerer, det vil ikke miste sin effekt. Men vi minner om at siden det er et medikament som er i slekt å nevrotransmittere, den har en veldig delikat balanse at vi må ha.

VIKTIGE FAKTA NÅR DU BEGYNNER FORBRUKER WELLBUTRIN

Selv om legen din har tilsyn med å spørre deg en lang liste med spørsmål før du begynner å ta denne medisinen, vi trenger å minne deg selv på visse ting som spesialist kan overse i konsultasjon eller at du kan glemme å nevne. I tillegg, la oss huske at det er en delikat medisiner som må håndteres med stor forsiktighet.

✧ Du må være sikker på at du har fortalt legen din om hver av de komplikasjoner som kan påvirke din behandling med Wellbutrin. Blant de viktigste er:

KONTRAINDIKASJONER FOR WELLBUTRIN

Det er flere, og de er alle viktige. Det bør bemerkes at de alle er absolutte, og hvis det er en av dem, det er ingen måte du kan bruke Wellbutrin. Disse er:

BIVIRKNINGER

Som vi alltid sier, ingen stoffet er perfekt, og Wellbutrin er intet unntak. Selv om effektene er ikke så merkbar som de av lignende generasjoner, er det nødvendig å se bort fra det faktum at Wellbutrin har også viktig uønskede effekter, gitt at virkningsmekanismen - som vi sa tidligere, er basert på regulering av nevrotransmittere, stoffer som gjør mye mer enn å regulere humøret eller vaner.

✧ Det er nødvendig å nevne at dersom du har symptomer på en mulig allergisk reaksjon, for eksempel kløe, ødem, utslett, smerter eller generalisert utslett, osv. Gå til nærmeste sykehus for akutt så snart som mulig og ringe legen din. Husk at det kan være et spørsmål om minutter før ting blir verre til et punkt of no return.

Ved å bruke et medikament for å behandle problemer som har å gjøre med vår sentrale nervesystemet er aldri lett, det krever mye av medisinske årvåkenhet og dømmekraft. På grunn av dette, anbefaler vi at du ser legen din før du starter behandling med Wellbutrin og ber alle relevante spørsmål. Husk at din helse er i fare, og vi kan sette deg i fare. Mens Wellbutrin er en FDA-godkjent stoffet, er det ikke slipper deg ikke fra det faktum at dens effekter er ikke permanent, eller at det har noen vesentlige bivirkninger.