NetherlandsNL
banner wellbutrin jpg

Wellbutrin Online Nederland Kopen

Wellbutrin Bupropion
€1.68Per pil

Werkzaam Bestanddeel: Bupropion

Het online kopen van Wellbutrin (Bupropion) - u krijgt een zeer effectieve drug met unieke eigenschappen. Wellbutrin is een van de populairste antidepressiva ter wereld, deze titel over Wellbutrin verdient een reden. Aangezien Bupropion naast de effectieve resultaten in de strijd tegen depressie ook wordt toegepast in de strijd tegen roken. En niet alleen heel vaak kopen mensen Wellbutrin op recept bij de behandeling van ADHD.

WELLBUTRIN - DE ENE DRUG VOOR EEN ANDERE DRUG

Roken is een van de grootste volksgezondheidsproblemen van de 21e eeuw. Kortom, het is een actieve, chronische en terugkerende ziekte die een ongelooflijk aantal mensen wereldwijd treft, maar meer dan 80% van hen begint hun nicotine reis voor de leeftijd van 18. Volgens de statistieken, die schat dat meer dan 5 miljoen mensen per jaar sterven aan deze aandoening.

✧ Aan de andere kant, depressie is ook een solide pijler van psychische stoornissen, bekend voor het uitschakelen van degenen die lijden aan. Als je gelooft dat je deze ziekte hebt, dan zit je in een groep die meer dan 19 miljoen mensen omvat die gediagnosticeerd zijn, waar we nooit kunnen weten wat het echte aantal achter dit probleem is zo gewoon in de volksgezondheid.

En toch weten weinig mensen dat Wellbutrin een grote helper is in de strijd tegen de aandoening als ADHD. Mensen met ADHD worden meestal voorgeschreven stimulerende medicijnen zoals methylfenidaat en amfetaminen. Echter, niet iedereen reageert goed op deze medicijnen. Sommige mensen tolereren geen stimulerende middelen als gevolg van bijwerkingen. Andere kunnen medische contra-indicaties hebben voor stimulerende middelen, zoals mentale of tekenstoornissen. Andere mensen willen misschien geen stimulerende middelen gebruiken omdat het gereguleerde stoffen zijn. Daarom gebruiken ze soms in plaats daarvan geen stimulerende middelen zoals Wellbutrin.

✧ Wellbutrin is een geneesmiddel dat naar voren kwam als reactie op deze twee aandoeningen. Het staat bekend als een psychostimulant die de heropname van twee belangrijke neurotransmitters kan remmen: dopamine en noradrenaline. Deze zijn verantwoordelijk voor prikkelende reacties, die vele mechanismen activeren die resulteren in de goede werking van ons lichaam.

WERKINGSMECHANISME EN FARMACOLOGISCHE EIGENSCHAPPEN

Wellbutrin (Bupropion) is bekend als een amine keton, een stof die heel anders is dan alle beschikbare antidepressiva. Zoals hierboven vermeld, is het verantwoordelijk voor het remmen van de heropname van norepinefrine en dopamine, hoewel sommige literaturen ook melding maken van serotonine. Kortom, het verhoogt de concentratie van deze neurotransmitters in de synaptische ruimte, zodat ze een langer en duurzamer effect hebben.

✧ Door de manier waarop ons lichaam het verwerkt en metaboliseert, zullen de werkelijke effecten van dit geneesmiddel binnen drie tot vier weken na gebruik worden gezien. Zoals de meeste antidepressiva, is dit een vertraagd effect waarmee we geduldig moeten zijn.

wellbutrin nederland png In tegenstelling tot andere antidepressiva van verschillende klassen, zijn de bijwerkingen meestal vrij gering en zullen worden behandeld in de overeenkomstige rubriek. Bij rokers kan het effect veel sneller worden waargenomen, zelfs in één tot twee weken, afhankelijk van de patiënt en de gevoeligheid van het geneesmiddel.

✧ De absorptie is vrij snel als gevolg van de bevleesdheid als keton, zodat als het eenmaal het spijsverteringskanaal bereikt zijn maximale concentratie in drie uur wordt bereikt. Wat de distributie betreft, deze is vrij breed en is grotendeels afhankelijk van plasma-eiwitten, omdat zij zich er snel aan hechten.

Eenmaal in de bloedbaan worden drie belangrijke actieve metabolieten gegenereerd als gevolg van de transformatie die optreedt in de lever; dit zijn hydroxybupropion, erytrobupropion en trephidrobupropion. Alles is van fundamenteel belang voor de correcte passage en werking van Wellbutrin door ons lichaam.

✧ De halfwaardetijd, dat is de tijd dat het geneesmiddel in ons bloed, is 21 tot 37 uur afhankelijk van de gevoeligheid van de patiënt en de toestand van hun lever. Bovendien is het vermeldenswaard dat als u enige mate van nierfalen of gastro-intestinale aandoeningen, het geneesmiddel zal accumuleren met een grotere intensiteit.

INDICATIES WELLBUTRIN

Er zijn twee aanwijzingen, zoals we aan het begin van het artikel al zeiden. Interessant is echter de manier waarop Wellbutrin in elk van deze ziekten werkt. Het is vermeldenswaard dat het gebruik ervan wereldwijd vrij wijdverbreid is en dat dit twee pathologieën zijn die moeilijk te overwinnen zijn, waarbij deze drug een fundamentele rol zou kunnen spelen.

DEPRESSIE EN WELLBUTRIN

Hoewel Wellbutrin oorspronkelijk was uitgebroed als een geneesmiddel dat alleen bedoeld was voor depressie, is de waarheid dat de effecten ervan na 8 weken niet goed onderzocht zijn. Veel studies die de effecten van dit geneesmiddel over lange tijd kunnen bevestigen, ontbreken nog.

Toch is het bekend als een belangrijke drug in de behandeling van depressie, en zelfs sommige specialisten hebben aanbevolen het gebruik ervan bij sommige andere aandoeningen, zoals aandacht tekort hyperactiviteit stoornis.

Het belangrijkste gebruik, binnen de groep patiënten met depressie, gaat naar milde of matige gevallen die kunnen worden behandeld met weinig geneesmiddelen. Het is ook de moeite waard om op te merken dat Wellbutrin het libido verhoogt, maar het wordt ook veel gebruikt bij patiënten die seksuele disfuncties hebben als gevolg van de geneesmiddelen die worden gebruikt om deze ziekte te behandelen.

Bovendien lijkt het in sommige gevallen op te vallen als een onvermijdelijke eerste optie. Dit is het geval van de ziekte van Parkinson en de depressieve episoden die resulteren in een complicatie van deze pathologie, afgezien van andere depressieve toestanden gerelateerd aan het psychomotorische systeem.

Het is noodzakelijk te vermelden dat de biotransformatie die in de lever optreedt de echte sleutel is achter het effect van Wellbutrin. De metabolieten die daar vandaan komen zijn metabolieten die het effect zullen hebben op de heropname van noradrenaline en dopamine, wat uiteindelijk de regulering van hun niveaus en daarmee de stabilisatie van de stemming mogelijk zal maken.

✧ Er zijn andere secundaire metabolieten van Wellbutrin die nog in studie zijn, zoals radafaxine, om depressie te genezen, maar die verband houden met obesitas. Sommige studies stellen zelfs dat het kan worden gebruikt om gewicht te verliezen boven het verbeteren van de stemming.

ROKEN EN BUPROPION

Zonder twijfel is Wellbutrin, na een depressie, een onbetwistbaar middel in de eerste lijn bij de behandeling van roken. Stoppen met roken is vrij ingewikkeld, dus afgezien van psychologische therapieën altijd op zoek naar een manier om de patiënt te helpen, en dat is het geval met dit geneesmiddel.

✧ Veel studies hebben duidelijk gemaakt hoe Wellbutrin in deze gevallen werkt: wat het doet is het verminderen van het effect van nicotine ontwenningsverschijnselen, het beëindigen van de beroemde "hunkering", waardoor de patiënt deze effecten kan verdragen en verder kan gaan met zijn leven.

In tegenstelling tot andere beschikbare geneesmiddelen verandert Wellbutrin het lichaamsgewicht niet. De werking is volledig gerelateerd aan de verhoogde neurotransmitters (dopamine en noradrenaline), die werken met systemen van "bevrediging en beloning" in de hersenen.

✧ Kortom, Wellbutrin laat je zien dat je de dingen goed doet, zonder schadelijke effecten te hebben, of te veel last hebt van het verlies van nicotine.

SOCIALE FOBIE

Een ander belangrijk punt achter het gebruik van Wellbutrin is de sociale fobie. Het lijkt erop dat het, dankzij zijn actie op het niveau van het centrale zenuwstelsel, kon regelen angst en de rest van de symptomen geleden door patiënten met sociale fobie.

Op deze manier, door het beheersen van het neurologische aspect, geeft het de patiënt de deur en de vrijheid om te proberen zich te verhouden tot hun omgeving. Toch moet worden benadrukt dat dit een klein en specifiek gebruik van Wellbutrin is, dat kan worden vervangen door een andere speciale psychotrope voor sociale fobie.

Onthoud dat, hoewel dit het meest voorkomende gebruik van dit geneesmiddel, alleen een specialist arts kan aangeven en echt aanbevelen. Zelfmedicatie is altijd een gevaar, ook al zijn onze bedoelingen de beste.

HOE WORDT WELLBUTRIN GEBRUIKT?

Zoals bij elk belangrijk geneesmiddel moet u altijd rekening houden met twee dingen: de instructies van uw arts (degene die het geneesmiddel voorschrijft) en alle instructies die erin zitten. Probeer het niet langer dan de aanbevolen tijd in te nemen, laat staan de doses te veranderen, aangezien het een geneesmiddel is dat werkt op het zenuwstelsel, kan het relevante neurologische complicaties hebben.

bupropion nl png ✧ Er zijn verschillende presentaties waar speciale aandacht aan moet worden besteed. Er is bijvoorbeeld een presentatie met verlengde afgifte die niet gemalen of gekauwd mag worden, maar in zijn geheel moet worden doorgeslikt zodat het geleidelijk afbreekt en de niveaus van dit geneesmiddel stabiel blijven in uw systeem.

Verander de dosis niet of verwijder plotseling Wellbutrin uit uw lichaam. De enige manier waarop je plotseling kunt stoppen met het geneesmiddel is als je een aantal belangrijke complicatie, de rest zal alleen gevolgen zoals ernstige nicotine ontwenningsverschijnselen. Raadpleeg voor enkele andere aanbevelingen in dit verband uw arts.

✧ Als u wilt stoppen met roken, hoeft u dit niet te doen op dezelfde dag dat u Wellbutrin gaat gebruiken. Onthoud dat, zoals hierboven vermeld, het effect van dit geneesmiddel op rokers 2 weken na het begin van het gebruik wordt gezien. Om deze reden, een tot twee weken na het starten van deze drug is dat u kunt stoppen met roken.

Hoewel u Wellbutrin gebruikt, kan uw arts het passend achten Andere hulpmiddelen aan de lijst toe te voegen. Deze omvatten nicotinepleisters of stoppen met roken kauwgom. Op een gegeven moment werden de beroemde "Vapers" aangegeven, maar de laatste studies lijken ze te linken aan tumor pathologieën die nauwelijks manifesteren, om deze reden, worden ze niet formeel aanbevolen om te stoppen met roken.

WAT GEBEURT ER ALS IK EEN DOSIS MIS?

Zodra u zich herinnert dat u een dosis heeft overgeslagen, neem deze dan in. Als het erg dicht bij de volgende dosis is, wacht. Het hangt allemaal af van hoe je schema op dat moment is. Voor een enkele dosis Wellbutrin die niet werkt, verliest het zijn effect niet. We herinneren u er echter aan dat het een geneesmiddel is dat verband houdt met neurotransmitters, en dat het een zeer delicaat evenwicht heeft dat we moeten handhaven.

BELANGRIJKE FEITEN ALS U WELLBUTRIN BEGINT TE CONSUMEREN

Hoewel uw arts toezicht houdt op het stellen van een lange lijst van vragen voordat u begint met het innemen van deze medicatie, moeten we u herinneren aan bepaalde dingen die uw specialist kan over het hoofd zien in het consult of die u kunt vergeten te vermelden. Bovendien, laten we niet vergeten dat het een delicate medicatie die moet worden behandeld met grote voorzichtigheid.

✧ U moet er zeker van zijn dat u uw arts hebt ingelicht over alle complicaties die uw behandeling met Wellbutrin kunnen beïnvloeden. Een van de belangrijkste zijn:

CONTRA-INDICATIES VAN WELLBUTRIN

Er zijn er meerdere, en ze zijn allemaal belangrijk. Er zij op gewezen dat ze allemaal absoluut zijn en als er één is, is er geen manier om Wellbutrin te gebruiken. Dit zijn:

BIJWERKING

Zoals we altijd zeggen, geen medicijn is perfect, en Wellbutrin is geen uitzondering. Hoewel de effecten ervan niet zo merkbaar zijn als die van vergelijkbare generaties, moeten we niet vergeten dat Wellbutrin ook belangrijke ongewenste effecten heeft, aangezien het werkingsmechanisme - zoals we eerder zeiden - gebaseerd is op de regulering van neurotransmitters, stoffen die veel meer doen dan de stemming of gewoonten reguleren.

✧ Het is noodzakelijk om te vermelden dat, als u symptomen van een mogelijke allergische reactie, zoals jeuk, oedeem, huiduitslag, pijn of gegeneraliseerde huiduitslag, enz. Ga zo snel mogelijk naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis en bel uw arts. Vergeet niet dat het een kwestie van minuten kan zijn voordat de dingen erger worden tot een punt van geen terugkeer.

Het gebruik van een medicijn om problemen te behandelen die te maken hebben met ons centrale zenuwstelsel is nooit gemakkelijk, het vereist veel medische waakzaamheid en beoordelingsvermogen. Daarom raden wij u aan uw arts te raadplegen voordat u begint met de behandeling met Wellbutrin en alle relevante vragen te stellen. Vergeet niet dat je gezondheid op het spel staat en we kunnen je niet in gevaar brengen. Hoewel Wellbutrin een door de FDA geaccepteerd geneesmiddel is, ontslaat het u niet van het feit dat de effecten niet permanent zijn of dat het belangrijke bijwerkingen heeft.