DenmarkDA
banner wellbutrin jpg

Køb Wellbutrin Online Danmark

Wellbutrin Bupropion
€1.68Per pille

Aktivt Stof: Bupropion

Ved at købe Welbutrin (Bupropion) online - får man et meget effektivt lægemiddel med unikke egenskaber. Welbutrin en af de mest populære antidepressiver i verden, denne titel om Welbutrin tjente af en grund. Da Bupropion ud over sine effektive resultater i kampen mod depression også anvendes i kampen mod rygning. Og ikke kun meget ofte køber folk godt smør på recept i behandlingen af ADHD.

Wellbutrin - ET STOF TIL ET ANDET STOF

Rygning er et af de største folkesundhedsproblemer i det 21.århundrede. Kort sagt er det en aktiv, kronisk og tilbagevendende sygdom, der rammer et utroligt antal mennesker verden over, men mere end 80% af dem begynder deres nikotinrejse, før de er 18. Ifølge statistikkerne, som anslår, at mere end 5 millioner mennesker hvert år dør af denne sygdom.

✧ På den anden side er depression også en solid søjle af psykiske lidelser, kendt for at gøre dem, der lider af det, ukampdygtige. Hvis de tror, at de har denne sygdom, så er de i en gruppe, der omfatter mere end 19 millioner diagnosticerede personer, hvor vi aldrig kan vide, hvad det virkelige antal bag dette problem er så almindeligt inden for folkesundheden.

Og alligevel ved kun få, at Wellbutrin er en stor hjælp i kampen med ADHD. Personer med ADHD får normalt ordineret stimulansmedicin som methylphenidat og amfetamin. Men ikke alle reagerer godt på denne medicin. Nogle mennesker tolererer ikke stimulanser på grund af bivirkninger. Andre kan have medicinske kontraindikationer mod stimulanser, såsom mentale forstyrrelser eller ticklidelser. Andre mennesker vil måske ikke bruge stimulanser, fordi de er kontrollerede stoffer. Derfor bruger man nogle gange ikke stimulanser som f.eks.

✧ Wellbutrin er et stof, der opstod som reaktion på disse to lidelser. Dopamin og noradrenalin. De er ansvarlige for ophidsende reaktioner og aktiverer mange mekanismer, der fører til, at vores krop fungerer ordentligt.

VIRKNINGSMEKANISME OG FARMAKOLOGISKE EGENSKABER

Wellbutrin (Bupropion) er kendt for at være en aminketon, et stof, der er helt anderledes end alle tilgængelige antidepressiva. Som nævnt ovenfor er den ansvarlig for at hæmme genoptagelsen af noradrenalin og dopamin, selv om nogle af bogstaverne også nævner serotonin. Kort sagt øger det koncentrationen af disse neurotransmittere i det synaptiske rum, så de har en længere og mere varig virkning.

✧ På grund af den måde vores krop bearbejder og omdanner det, vil de faktiske virkninger af dette lægemiddel blive set inden for tre til fire uger efter dets anvendelse. Som de fleste antidepressiver er dette en forsinket effekt, som vi må være tålmodige med.

wellbutrin danmark png I modsætning til andre antidepressiva i forskellige klasser er bivirkningerne normalt ret små og vil blive behandlet i det tilsvarende afsnit. I tilfælde af rygere kan effekten ses meget hurtigere, selv på en til to uger, afhængigt af patienten og lægemidlets følsomhed.

✧ Dets absorption er ret hurtig på grund af dets kropsbygning som keton, således at dets maksimale koncentration nås inden for tre timer, når det når fordøjelseskanalen. Hvad angår distribution, er den ret bred og afhænger i høj grad af plasmaproteiner, da den klæber sig hurtigt til dem.

Når først de er i blodet, genereres tre hovedaktive metabolitter som følge af den transformation, der forekommer i leveren; det drejer sig om hydrografiburopion, erythrobupropion og trefidrobropion. Alle er grundlæggende for den korrekte passage og handling af Wellbutrin gennem vores krop.

✧ Halveringstiden, som er den tid, lægemidlet varer i blodet, er 21 Til 37 timer, afhængigt af patientens følsomhed og leverens tilstand. Desuden er det værd at bemærke, at hvis du har en vis grad af nyresvigt eller gastrointestinale forstyrrelser, vil stoffet ophobe sig med større intensitet.

INDIKATIONER Wellbutrin

Der er to indikationer, som vi nævnte i begyndelsen af artiklen. Men det interessante er den måde, hvorpå Wellbutrin virker i hver af disse sygdomme. Det er værd at bemærke, at brugen af stoffet er ret udbredt i hele verden, og at det er to patologier, der er ret vanskelige at overvinde, og hvor dette stof kan spille en grundlæggende rolle.

DEPRESSION OG WELLBUTRIN

Selv om Wellbutrin oprindeligt blev klækket som et lægemiddel til depression alene, er sandheden, at dets virkninger ikke er blevet grundigt undersøgt efter 8 uger. Der mangler stadig mange undersøgelser, som kan bekræfte virkningen af dette lægemiddel i lange perioder.

✧ Ikke desto mindre er det kendt som et vigtigt lægemiddel til behandling af depression, og selv nogle specialister har anbefalet, at det anvendes til andre lidelser som f.eks. opmærksomhedsforstyrrelse i hyperaktivitet.

wellbutrin da png Den primære anvendelse inden for gruppen af patienter med depression går til milde eller moderate tilfælde, som kan behandles med få lægemidler. Det er også værd at bemærke, at Wellbutrin øger libido, men at det også anvendes til de patienter, der har seksuelle dysfunktioner på grund af de lægemidler, der anvendes til behandling af denne sygdom.

✧ Desuden synes den i nogle tilfælde at være en uundgåelig første mulighed. Dette er tilfældet med Parkinsons sygdom og de depressive episoder, der resulterer i en komplikation af denne patologi, bortset fra andre depressive tilstande relateret til det psykomotoriske system.

Det er nødvendigt at nævne, at den biotransformation, der forekommer i leveren, er den egentlige nøgle bag virkningen af Wellbutrin. De metabolitter, der stammer derfra, er dem, der vil have indflydelse på noradrenalins og dopaminets genindtagelse, hvilket i sidste ende vil gøre det muligt at regulere deres niveau og dermed stabilisere stemningen.

✧ Der er andre sekundære metabolitter af Wellbutrin, som stadig er under undersøgelse, f.eks. radafaksin, for at kurere depression, men som er forbundet med fedme. Nogle undersøgelser siger endda, at det kan bruges til at tabe sig ud over at forbedre stemningen.

RYGNING OG BUPROPION

Ud over depression er Wellbutrin uden tvivl et uomtvisteligt førstevalgsmedium i behandlingen af rygning. At holde op med at ryge er ret kompliceret, så bortset fra psykologiske behandlinger leder man altid efter en måde at hjælpe patienten på, og det er tilfældet med denne medicin.

✧ Mange undersøgelser har tydeliggjort den måde, hvorpå Wellbutrin virker i disse tilfælde: det, den gør, er at mindske virkningen af nikotinabstinenssymptomer, afslutte den berømte "Trang", give patienten mulighed for at udholde disse virkninger og fortsætte sit liv.

Til forskel fra andre tilgængelige lægemidler ændrer Wellbutrin ikke kropsvægten. Dets virkning er fuldstændig relateret til de forhøjede neurotransmittere (dopamin og noradrenalin), der arbejder med systemer med "tilfredsstillelse og belønning" i hjernen.

✧ Kort sagt, Wellbutrin gør, at man kan se, at du gør tingene rigtigt, uden at have skadelige bivirkninger, eller at være alt for påvirket af tabet af nikotin.

SOCIAL FOBI

Et andet vigtigt punkt i forbindelse med brugen af Wellbutrin er social fobi. Det ser ud til, at det takket være sin indsats i centralnervesystemet kan regulere angsten og resten af symptomerne hos patienter med social fobi.

✧ Ved at kontrollere det neurologiske aspekt giver det således patienten døren og frihed til at forsøge at forholde sig til deres omgivelser. Det er dog nødvendigt at understrege, at der er tale om en mindre og særlig brug af Wellbutrin, som kan fortrænges af ethvert andet specielt psykotropt til social fobi.

Husk, at selv om det er den mest almindelige brug af dette lægemiddel, kan kun en speciallæge indikere og virkelig anbefale det. Selvmedicinering er altid en fare, selv om vores intentioner er de bedste.

HVORDAN ANVENDES Wellbutrin?

Som ved andre vigtige lægemidler er det altid nødvendigt, at de tager hensyn til to ting: Deres læges instruktioner (den person, der ordinerer lægemidlet) og alle de instruktioner, der er i det. Prøv at lade være med at tage det i mere end den anbefalede tid, og ændre langt mindre dosis, da det, da det er et lægemiddel, der virker på nervesystemet, kan have relevante neurologiske komplikationer.

✧ Der er flere forskellige præsentationer, som man skal være særlig opmærksom på. Der findes f.eks. en depottabletter, som ikke må knuses eller tygges, men sluges hel, så den gradvist nedbrydes, og mængden af dette lægemiddel forbliver stabil i systemet.

købe welbutrin png Du må ikke ændre dosis eller pludselig fjerne Velbrin fra din krop. Den eneste måde, du pludselig kan stoppe lægemidlet på, er, hvis du har store komplikationer, vil resten kun få konsekvenser, såsom alvorlige nikotin-abstinenssymptomer. For visse andre anbefalinger i denne henseende, bør du kontakte din læge.

✧ Hvis dit mål er at holde op med at ryge, behøver du ikke gøre det samme dag, som du begynder at tage Wellbutrin. Husk, at som nævnt ovenfor ses virkningen af dette lægemiddel på rygere 2 uger efter, at du begynder at tage det. Derfor, en til to uger efter at have startet dette stof er, at man kan holde op med at ryge.

Selv om de tager Wellbutrin, vil Deres læge måske finde det passende at tilføje andre enheder til listen. Disse omfatter nikotinplastre eller stoprygende tyggegummi. På et tidspunkt blev de berømte "dampe" antydet, men de seneste undersøgelser ser ud til at forbinde dem med svulstpatologier, der næsten ikke manifesterer sig, og derfor anbefales det ikke formelt at holde op med at ryge.

HVAD SKER DER, HVIS JEG GLEMMER EN DOSIS?

Så snart du kommer i tanke om, at du har glemt at tage en dosis, skal du tage den. Hvis den er meget tæt på næste dosis, vent. Det hele afhænger af, hvordan din tidsplan er på det tidspunkt. For en enkelt dosis Wellbutrin, der ikke virker, vil det ikke miste sin virkning. Men vi minder dem om, at eftersom det er et lægemiddel, der er forbundet med neurotransmittere, har det en meget skrøbelig balance, som vi skal opretholde.

VIGTIGE FAKTA NÅR DU BEGYNDER AT BRUGE Wellbutrin

Selv om din læge fører tilsyn med at stille dig en lang liste med spørgsmål, før du begynder at tage denne medicin, skal vi minde dig om visse ting, som din specialist måske overser i konsultationen, eller som du måske glemmer at nævne. Desuden skal vi huske på, at det er en delikat medicin, der skal håndteres med stor forsigtighed.

✧ Du skal være sikker på, at du har fortalt din læge om alle de komplikationer, der kan påvirke din behandling med Wellbutrin. Blandt de vigtigste er:

KONTRAINDIKATIONER FOR WELLBUTRIN

Der er flere, og de er alle vigtige. Det skal bemærkes, at de alle er absolutte, og hvis der er en af dem, er der ingen måde, hvorpå du kan bruge Wellbutrin. Disse er:

BIVIRKNINGER

Som vi altid siger, er intet stof perfekt, og Wellbutrin er ingen undtagelse. Selv om virkningerne ikke er lige så mærkbare som virkningerne af lignende generationer, er det nødvendigt at se bort fra, at Wellbutrin også har vigtige uønskede virkninger, eftersom dets virkningsmekanisme - som vi sagde tidligere - er baseret på regulering af neurotransmittere, stoffer, der gør meget mere end at regulere humør eller vaner.

✧ Det er nødvendigt at nævne dette, hvis de får symptomer på en mulig allergisk reaktion, såsom kløe, ødem, udslæt, smerte eller generaliseret udslæt osv. Tag til det nærmeste hospital hurtigst muligt og ring til din læge. Husk, at det kan tage få minutter, før det bliver værre.

Det er aldrig let at bruge medicin til at behandle problemer, der har med centralnervesystemet at gøre, det kræver en masse medicinsk årvågenhed og dømmekraft. Af denne grund anbefaler vi, at de går til lægen, før de begynder behandlingen med Wellbutrin, og stiller alle relevante spørgsmål. Husk, at dit helbred er på spil, og vi kan ikke bringe dig i fare. Selv om Wellbutrin er et FDA-accepteret lægemiddel, fritager det dig ikke fra det faktum, at dets virkninger ikke er permanente, eller at det har nogen signifikante bivirkninger.