FinlandFI
banner wellbutrin jpg

Osta Wellbutrin Online Suomi

Wellbutrin Bupropion
€1.68Per tabletti

Vaikuttava Aine: Bupropion

Ostamalla Wellbutrin (Bupropion) netistä saa erittäin tehokkaan lääkkeen, jolla on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Wellbutrin on yksi maailman suosituimmista masennuslääkkeistä. Koska Bupropioni käytetään masennuksen torjunnan tehokkaiden tulosten lisäksi myös tupakoinnin torjunnassa. Eikä vain hyvin usein ihmiset ostavat Wellbutrin reseptillä ADHD: n hoidossa.

WELLBUTRIN - YKSI LÄÄKE TOISEEN LÄÄKKEESEEN

Tupakointi on yksi 2000-luvun suurimmista kansanterveysongelmista. Lyhyesti sanottuna, se on aktiivinen, krooninen ja uusiutuva sairaus, joka vaikuttaa uskomaton määrä ihmiset maailmanlaajuisesti, mutta yli 80% heistä aloittaa nikotiini matka ennen 18 vuoden ikää. Tilastojen mukaan yli 5 miljoonaa ihmistä kuolee vuosittain tähän häiriöön.

✧ Toisaalta masennus on myös psyykkisten häiriöiden kiinteä tukipilari, - joka tunnetaan siitä kärsivien lamauttamisesta. Jos uskot, että sinulla on tämä sairaus, niin olet ryhmässä, joka sisältää yli 19 miljoonaa ihmistä on diagnosoitu, jossa emme voi koskaan tietää, mikä oikea numero takana tämä ongelma on niin yleinen terveys.

Harvat tietävät, että Wellbutrin auttaa ADHD:n taistelussa. ADHD: tä sairastaville määrätään yleensä stimulanttilääkkeitä, kuten metyylifenidaattia ja amfetamiineja. Kaikki eivät kuitenkaan reagoi hyvin näihin lääkkeisiin. Jotkut eivät siedä piristeitä sivuvaikutusten takia. Muilla lääkkeillä voi olla lääketieteellisiä vasta-aiheita, kuten psyykkiset tai punkkihäiriöt. Muut eivät ehkä halua käyttää stimulantteja, koska ne ovat valvottuja aineita. Siksi joskus niiden sijaan ei käytetä piristeitä, kuten Wellbutrin.

✧ Wellbutrin on lääke, joka ilmaantui näiden kahden häiriön seurauksena. Se tunnetaan psykostimulanttina, joka pystyy estämään kahden tärkeän välittäjäaineen, dopamiinin ja noradrenaliinin, takaisinoton. Nämä ovat vastuussa kiihottavaa reaktioita, aktivoimalla monia mekanismeja, jotka johtavat moitteettoman toiminnan kehomme.

VAIKUTUSMEKANISMI JA FARMAKOLOGISET OMINAISUUDET

Wellbutrin (Bupropion) tiedetään olevan amiiniketoni, joka eroaa melkoisesti kaikista saatavilla olevista masennuslääkkeistä. Kuten edellä mainittiin, se estää norepinefriinin ja dopamiinin takaisinoton, vaikka joissakin lukutaidoissa mainitaan myös serotoniini. Lyhyesti sanottuna se lisää näiden välittäjäaineiden pitoisuutta synaptisessa tilassa, jotta niillä on pidempi ja pysyvämpi vaikutus.

✧ Koska kehomme prosessoi ja metaboloi sitä, tämän lääkkeen todelliset vaikutukset näkyvät 3-4 viikon kuluessa sen käytöstä. Kuten useimmat masennuslääkkeet, tämä on viivästynyt vaikutus, jolla meidän on oltava kärsivällisiä.

wellbutrin suomi png Toisin kuin muilla masennuslääkkeillä, haittavaikutukset ovat yleensä melko vähäisiä ja niitä käsitellään vastaavassa kohdassa. Tupakoitsijoiden kohdalla vaikutus saattaa näkyä paljon nopeammin, jopa 1-2 viikossa potilaan ja lääkkeen herkkyyden mukaan.

✧ Sen imeytyminen on melko nopeaa, koska se on ketonina, joten kun se saavuttaa ruoansulatuskanavan, sen maksimipitoisuus saavutetaan kolmessa tunnissa. Koska sen jakelu on varsin laaja ja riippuu suurelta osin plasman proteiineihin, koska se tarttuu nopeasti heille.

Kun verenkiertoon, kolme aktiivista metaboliittia syntyy seurauksena muutos, joka tapahtuu maksassa; nämä ovat hydroxybupropion, erythrobupropion ja trephidrobupropion. Kaikki ovat olennaisia Wellbutrin oikean kulkeutumisen ja toiminnan kannalta.

✧ Lääkkeen puoliintumisaika veressä on 21-37 tuntia potilaan herkkyyden ja maksan tilan mukaan. Lisäksi on syytä huomata, että jos sinulla on jonkinasteinen munuaisten vajaatoiminta tai ruoansulatuskanavan häiriöt, huumeiden kertyy syvällisemmin.

KÄYTTÖAIHEET Wellbutrin

On olemassa kaksi viittausta, kuten mainitsimme artikkelin alussa. Mielenkiintoista on kuitenkin se, miten Wellbutrin vaikuttaa kaikkiin näihin sairauksiin. On syytä huomata, että sen käyttö on melko yleistä maailmassa ja että nämä kaksi sairaudet melko vaikea ratkaista, mikä tämä lääke voisi olla keskeinen rooli.

MASENNUS JA Wellbutrin

Vaikka Wellbutrin oli aluksi haudottu kuin tarkoitettu lääke masennus yksin, totuus on, että sen vaikutuksia ei ole tutkittu yli 8 viikkoa. Monet tutkimukset, jotka voivat vahvistaa tämän lääkkeen pitkäaikaiset vaikutukset, puuttuvat edelleen.

✧ Jopa niin, se tunnetaan tärkeä lääke hoitoon masennus, ja jopa jotkut asiantuntijat ovat suositelleet sen käyttöä joitakin muita häiriöitä, kuten tarkkaavaisuus-ja ylivilkkaushäiriö.

wellbutrin fi png Pääasiallinen käyttö masennuspotilaiden ryhmässä menee lieviin tai keskivaikeisiin tapauksiin, jotka voidaan hoitaa vähäisin lääkkein. On myös syytä huomata, että koska Wellbutrin lisää libidoa, sitä käytetään melkoisesti myös potilailla, joilla on seksuaalisia toimintahäiriöitä tämän sairauden hoitoon käytettävien lääkkeiden vuoksi.

✧ Lisäksi se näyttää joissakin tapauksissa erottuvan väistämättömänä ensimmäisenä vaihtoehtona. Tämä on asia, Parkinsonin taudin ja masennuksen jaksoja, joiden tuloksena komplikaatio tämän patologian, lukuun ottamatta muiden masennustilojen liittyvät psykomotorinen järjestelmä.

On mainittava, että maksassa tapahtuva biotransformaatio on Wellbutrin vaikutuksen todellinen avain. Metaboliitit, jotka ovat peräisin siellä ovat ne, jotka on vaikutusta takaisinoton noradrenaliinin ja dopamiinin, joka on se, mikä lopulta mahdollistaa sääntelyn tasosta ja, sen kanssa, vakauttaminen tuulella.

✧ On olemassa muita toissijaisten aineenvaihduntatuotteiden Wellbutrin jotka ovat vielä tutkittavana, kuten radafaxine, paranna masennus, mutta se liittyy lihavuuteen. Joissakin tutkimuksissa jopa todetaan, että sitä voidaan käyttää laihduttamiseen, joka ei paranna mielialaa.

TUPAKOINTI JA Bupropion

Masennuksen lisäksi Wellbutrin on kiistaton ensilinjan lääke tupakoinnin hoidossa. Tupakoinnin lopettaminen on melko monimutkaista, joten psykologisia hoitoja lukuun ottamatta aina etsitään keinoa potilaan auttamiseksi, ja näin on tämän lääkkeen kohdalla.

✧ Monissa tutkimuksissa on selvitetty, millä tavalla Wellbutrin toimii näissä tapauksissa: mitä se on, vähentää vaikutus nikotiinin vieroitusoireita, päättyy kuuluisa "himo", jolloin potilas sietää nämä vaikutukset ja jatkaa elämäänsä.

Toisin kuin muut saatavilla olevat lääkkeet, Wellbutrin ei muuta potilaan painoa. Sen toiminta on täysin liittyy kohonnut välittäjäaineiden (dopamiini ja noradrenaliini), työskentely järjestelmien "tyydytyksen ja palkkion" aivoissa.

✧ Lyhyesti sanottuna, Wellbutrin tekee näet, että teet asiat oikein, ilman haitallisia haitallisia vaikutuksia, tai on liian vaikuttaa menetys nikotiinia.

SOSIAALINEN FOBIA

Toinen tärkeä seikka Wellbutrin käytön taustalla on sosiaalinen fobia. Näyttää siltä, että, kiitos sen tason toimintaa keskushermostoon, se voi säädellä ahdistusta ja loput oireista kärsineet potilaat, joilla on sosiaalinen fobia.

✧ Tällä tavoin neurologista näkökulmaa hallitsemalla potilas saa oven ja vapauden yrittää samaistua ympäristöönsä. Jopa niin, se on tarpeen korostaa, että tämä on alaikäinen ja erityisesti käyttöä Wellbutrin, joka voisi syrjäyttää muita erityisiä psykotrooppisten sosiaalinen fobia.

Muista, että vaikka nämä ovat tämän lääkkeen yleisimpiä käyttötapoja, vain erikoislääkäri voi osoittaa ja todella suositella sitä. Itselääkitys on aina vaarallista, vaikka tarkoituksemme ovat parhaat.

MITEN Wellbutrin KÄYTETÄÄN?

Aina, kuten kaikki tärkeä lääke, se on tarpeen voit ottaa kaksi asiaa huomioon: lääkärin ohjeita (henkilö, joka määrää lääkkeen) ja kaikki ohjeet, jotka ovat sen sisällä. Yritä ottaa enemmän kuin suositeltu aika, paljon vähemmän muuttaa annosta, koska se on lääke, joka toimii hermostoon, se voi olla merkitystä neurologisia komplikaatioita.

✧ On useita erilaisia esityksiä, joissa on noudatettava erityistä varovaisuutta. Esimerkiksi, on pitkäaikainen julkaisu esitys, joka ei saa murskata tai pureskella, vaan niellään kokonaisena niin, että se vähitellen hajoaa ja tasot tämä lääke pysyy vakaana omassa järjestelmässä.

ostamalla wellbutrin png Älä vaihda annosta tai poista äkillisesti Wellbutrin elimistöstäsi. Ainoa tapa, että sinun voi yhtäkkiä lopettaa lääkkeen on, jos sinulla on joitakin suuria komplikaatio, loput vain tuo seurauksia, kuten vakavia nikotiinin vieroitusoireita. Joitakin muita suosituksia tässä suhteessa, parempi neuvotella lääkärin.

✧ Jos haluat lopettaa tupakoinnin, sinun ei tarvitse tehdä sitä samana päivänä, kun alat ottaa Wellbutrin. Muista, että kuten edellä mainittiin, tämän lääkkeen vaikutus tupakoitsijoihin nähdään kahden viikon kuluttua hoidon aloittamisesta. Tästä syystä yhdestä kahteen viikkoa lääkkeen aloittamisen jälkeen voit lopettaa tupakoinnin.

Vaikka käytät Wellbutrin, lääkärisi saattaa pitää asianmukaisena lisätä muita välineitä luetteloon. Näitä ovat nikotiinilaastarit tai tupakoimattomien purukumi. Jossain vaiheessa kuuluisa "Vapers" oli ilmoitettu, mutta uusimmat tutkimukset näyttävät yhdistää ne kasvain sairaudet, jotka ovat hädin tuskin ilmentää, tästä syystä, he eivät ole virallisesti suositeltavaa lopettaa tupakoinnin.

MITÄ TAPAHTUU, JOS UNOHDAN ANNOKSEN?

Heti kun muistat unohtaneesi annoksen, ota se. Jos annos on hyvin lähellä seuraavaa annosta, odota. Kaikki riippuu aikataulustasi. Kerta-annos Wellbutrin, joka ei toimi, ei menetä tehoaan. Muistutamme kuitenkin, että koska kyseessä on neurotransmittereihin liittyvä lääke, sillä on hyvin herkkä tasapaino, joka meidän on säilytettävä.

TÄRKEITÄ TIETOJA, KUN ALAT KÄYTTÄÄ Wellbutrin

Vaikka lääkäri valvoo esittää sinulle pitkä lista kysymyksiä ennen kuin aloitat lääkityksen, meidän täytyy muistuttaa teitä tiettyjä asioita, että teidän asiantuntija voi unohtaa kuulemisen tai että et voi unohtaa mainita. Lisäksi on muistettava, että kyseessä on herkkä lääke, jota on käsiteltävä varoen.

✧ Sinun on oltava varma, että olet kertonut lääkärillesi kaikista komplikaatioista, jotka voivat vaikuttaa Wellbutrin-hoitoon. Tärkeimpiä ovat:

Wellbutrin VASTA-AIHEET

Niitä on useita, ja ne ovat kaikki tärkeitä. On huomattava, että ne ovat kaikki ehdottomia, ja jos on olemassa yksi niistä, Wellbutrin ei voi mitenkään käyttää. Nämä ovat:

HAITTAVAIKUTUKSET

Kuten aina sanomme, mikään lääke ei ole täydellinen, eikä Wellbutrin ole poikkeus. Vaikka sen vaikutukset eivät ole niin havaittavissa kuin vastaavia sukupolville, se on tarpeen jättää huomiotta sitä, että Wellbutrin on myös tärkeä ei-toivottuja vaikutuksia, kun otetaan huomioon, että sen vaikutusmekanismi - kuten sanoimme aiemmin - perustuu asetuksen välittäjäaineiden, aineita, jotka eivät paljon enemmän kuin säännellä mielialan tai tapoja.

✧ Jos sinulla ilmenee oireita mahdollisesta allergisesta reaktiosta, kuten kutinaa, turvotusta, ihottumaa, kipua tai yleistynyttä ihottumaa jne. Mene mahdollisimman pian lähimpään sairaalaan ja soita lääkärille. Muista, että voi mennä minuutteja, ennen kuin tilanne pahenee niin, ettei paluuta ole.

Lääkityksen käyttäminen keskushermostoomme liittyvien ongelmien hoitoon ei ole koskaan helppoa, vaan se vaatii paljon lääketieteellistä valppautta ja arvostelukykyä. Tästä syystä suosittelemme, että menet lääkäriin ennen Wellbutrin-hoidon aloittamista ja kysyt kaikki asiaankuuluvat kysymykset. Muistakaa, että terveytenne on vaakalaudalla, emmekä voi vaarantaa teitä. Vaikka Wellbutrin on FDA-hyväksytty lääke, se ei vapauta teitä siitä, että sen vaikutukset eivät ole pysyviä tai että se on merkittäviä sivuvaikutuksia.